Behandelingen bij Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts in Rotterdam
De glimlach komt van de voet

Dag in dag uit worden uw voeten belast met uw hele lichaamsgewicht, het is daarom niet vreemd als u last heeft van pijnlijke voeten. Om ernstige klachten te voorkomen is het belangrijk dat u uw voeten de juiste zorg geeft en regelmatig laat behandelen. Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts geeft die extra professionele zorg die uw voeten nodig hebben.

Neem contact op

Diabetes-, reuma- en oncologische patiënten

Therapiepraktijk J.A.M. Stuyts is tevens gespecialiseerd in diabetes- en reumapatiënten en oncologische patiënten. Voor deze laatstgenoemde groep mensen is professionele voetverzorging zeer belangrijk. Wilt u meer informatie over deze behandelingen, neem dan contact op.

 


Behandelingen voor diabetes- en reumapatiënten worden in de meeste gevallen door uw zorgverzekering vergoed.

Voetbehandeling

Als uw voeten zich goed voelen, voelt u zich beter! Door de dagelijkse belasting van de voeten kunnen er stoornissen ontstaan in de doorbloeding van de voeten en benen. De voeten raken opgezet, waardoor ruimtegebrek in de schoenen ontstaat. Dit veroorzaakt veel voet- en teenklachten. Alleen het eelt wegsnijden lost niets op. Jopie Stuyts onderzoekt eerst de oorzaak om deze vervolgens te corrigeren en verhelpen, indien nodig met een orthese of met ultralichte kurkzolen.


Besteed aandacht aan uw voeten en laat u behandelen bij:
  • Diabetes en reuma 
  • Oncologische voetklachten 
  • Pijnlijke voeten
  • Eelt en likdoorns
  • Afwijkende teenstand
  • Ingegroeide teennagels 
  • Dikke of afwijkende teennagels 

€ 40,-

Slide Styler

Spataderen, een te verhelpen probleem!

Het helpen voorkomen en verlichten van spataderen en andere uit vochtophoping voortkomende beenklachten ligt in het verlengde van het chiropodische werkterrein. Jopie Stuyts helpt u hierbij door middel van lymfedrainage. Dit is een prettige en efficiënte behandeling om uw klachten te verhelpen. Deze behandelingen worden uitgevoerd met de Slide Styler.

De Slide Styler voert een rol golf massage uit en bevordert hiermee de stofwisseling in de weefsels. Deze massage verbetert de afvoer van overtollig lichaamsvocht en afvalstoffen. Na de behandeling bemerkt u geleidelijk vermindering van uw beenklachten.
Lymfe-drainage met behulp van rol golf massage is geschikt voor iedereen die last heeft van vochtophoping in de benen.

€ 30,- voor 50 minuten